Antalya Akdeniz Televizyonu Haber Sitesi, Akdeniz
Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı 8 Şubat 2012 Çarşamba

UYDU FREKANSLARIMIZ

Türksat 2-A Uydusu
Frekans 12130
Sembol Rate 27500
Fec Rate 5/6
Polarization Dikey

HABER ARA


Gelişmiş Arama

GALERİ

ÇAVUŞOĞLU'DAN ANAYASA AÇIKLAMASI

AVRUPA KONSEYİ PARLAMENTER MECLİSİ BAŞKANI VE AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU, "DARBE ANAYASASI" OLARAK NİTELEDİĞİ 1982 ANAYASASI´NIN TAMAMEN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ. ÇAVUŞOĞLU, "BU ANAYASA TÜRKİYE´NİN DEMOKRATİKLEŞME ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGELİDİR" DEDİ.

Kategori  Kategori : Güncel
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 431
Tarih  Tarih : 26 Temmuz 2010, 09:13

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya´nın Manavgat İlçesi´nde Seviye Belirleme Sınavı´nda 3 yıl üst üste 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Manavgatlı Mustafa Kurucu ve ailesini ziyaret etti.
Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tığlı´nın da katıldığı ziyarette konuşan Çavuşoğlu, Kurucu´ya kol saati hediye ederek, başarı diledi.
  Ziyarette gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Çavuşoğlu, Anayasa paketinin Türkiye´yi daha çok demokratikleştireceğini, hukukun üstünlüğününü ve şeffaflığı getireceğini belirtti. Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi´nin anayasa değişikliğinde tam destek verdiğini de belirtti.  
 
Türkiye´nin demokratikleştikçe uluslararası camiada saygın bir ülke haline geldiğini dile getiren Çavuşoğlu, saygın uluslararası örgütlerde de Türklerin yer aldığını kaydetti.
 
Bu nedenle anayasa değişiklik paketine yapılacak referandumda ´Evet´ oyu kullanacağını söyleyen Çavuşoğlu, Antalya´da gidebildiği her yerde anayasa değişikliğinin neden gerektiğini anlatacağını sözlerine ekledi.
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz
        

Güncel

En Çok Okunan Haberler

ANKET

Yeni Ulaşım Modelinden Memnunmusunuz?




Tm Anketler

Copyright 2009 Akdeniz TV
Site alt yapsnda MyDesign Haber Sistemi kullanlmtr.
RSS Kayna