Antalya Akdeniz Televizyonu Haber Sitesi, Akdeniz
Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı 21 Mayıs 2012 Pazartesi

UYDU FREKANSLARIMIZ

Türksat 2-A Uydusu
Frekans 12130
Sembol Rate 27500
Fec Rate 5/6
Polarization Dikey

HABER ARA


Gelişmiş Arama

GALERİ

Parayla Satılan Kız O Adamın En Ağır Cezayı Almasını İstiyorum

Parayla Satıldığı İddia Edilen Kız İlkkez Konuştu. Yaşadığı Zorlu Süreci Katıldığı Bir Televizyon Prorgamında Anlatan 19.Yaşındaki E.Y."Ben Babama Ve Aileme Güveniyorum. Ortada Para Alış Verişi Yok. O Adamın En Ağır Şekilde Cezalandırılmasını İstiyorum"Dedi

Kategori  Kategori : Güncel
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 198
Tarih  Tarih : 04 ubat 2012, 09:44

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Antalya'da 6 yıl önce 13 yaşındayken babası Osman Y. tarafından, inşaat malzemesi ticareti yapan Yusuf A.'ya sözleşmeyle 5 bin lira karşılığında satılan ve bu kişinin tecavüzüne uğradığı iddia edilen E.Y.'nin annesi Gülay Y. ve babası Osman Y., ATV'de ayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına çıktı.

Baba Osman Y., sözleşmenin Yusuf A. tarafından karakolda doldurulduğunu iddia etti.

Kızının olayı kendilerine anlatmasının ardından suç duyurusunda bulunduklarını ve o belgede yazan 5 bin TL'nin suç duyurusundan vazgeçmeleri karşılığında önerildiğini savunan Osman Y., "5 bin lira bu dava hiç ortaya çıkmasın diye gündeme geldi.”dedi.

Daha sonra programa telefon bağlantısıyla katılan tecavüz mağduru E.Y., sözleşmedeki imzanın kendisine ait olup olmadığının sorulması üzerine "Hatırlamıyorum. Benim değil galiba, hatırlamıyorum" dedi.

Anne ve babasının suçlu olmadığını, ortada para davası olmadığını belirten E.Y., "Annem babam para almadı. Adam bu kağıdı imzalattı, mahkemeye verince ortaya çıktı" dedi.

Babasının boş bir kağıda imza attığını bildiğini aktaran E.Y., "Ben de vardım yanlarında. Sorun falan çıkmasın diye boş kağıda imzalattı. Yazı falan yoktu o kağıtta " diye konuştu.

Dükkanda müşterilerle ilgilendiğini aktaran E.Y., "Derin devletten bana da söyledi. Babamın anlattıklarını bana da anlattı" dedi.

Başına gelenleri annesiyle paylaşmayı düşünüp düşünmediği sorusu üzerine E.Y.işadamının kendisini sürekli tehdit ettiğini hocasına söylemesinin de bir anlık olduğunu belirtti

Olayın üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen psikolojisinin kötü olduğunu aktaran E.Y., Onun en ağır cezayı almasını istiyorum" diye konuştu.

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz
        

Güncel

En Çok Okunan Haberler

ANKET

ANTALYA B.B. BAŞKANI PROF. DR. MUSTAFA AKAYDIN'DAN MEMNUNMUSUNUZ ?



Tm Anketler

Copyright 2009 Akdeniz TV
Site alt yapsnda MyDesign Haber Sistemi kullanlmtr.
RSS Kayna